Club van Vrijwilligers logo

Gezocht: huismeester in Rotterdam!

Huismeester gezocht Interveste

Wij zijn met spoed op zoek naar een verantwoordelijke inwonende huismeester voor onze studio’s in Rotterdam. Ben je verantwoordelijk, sociaal en representatief? Dan zou dit iets voor jou kunnen zijn.

Wat wij het belangrijkste vinden aan deze bewoner dat hij of zij plezier heeft om de rol van huismeester te vervullen. Huismeester zijn betekent dat je verantwoordelijk bent en iemand aan durft te spreken. Is er overlast door een bewoner? Dan zou het fijn zijn als jij even op de deur klopt om te kijken wat er aan de hand is. Staat er iemand aan de deur om reparaties uit te voeren aan bijvoorbeeld de lift of de internetaansluitingen? Dan vragen we je om deze persoon binnen te laten. Des te eerder dit gebeurt, des te eerder het euvel verholpen is.

Huismeester is geen praatjesmaker, maar iemand die praatjes maakt

Eerder schreven we al over Paul die een sterke sociale rol vervulde als huismeester in een van onze panden. Paul was de expert van het pand en had een luisterend oor voor een ieder die dat even nodig had. En dat is wat we zoeken: geen praatjesmaker, maar wel iemand die het leuk vindt om met bewoners een praatje te maken. Ben je handig, sociaal ingesteld en lijkt het je leuk de sleutels en enkele controles te beheren op locatie en wil je ook nog eens in Rotterdam wonen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Heb je vragen of interesse? Stuur je motivatie en gegevens per mail naar werving@interveste.nl. We leggen je graag het een en ander uit.

 

Facebook antwoorden