Goedkoop en royaal? De ‘Mooie prijs voor een paleis’ top 5 lijst!

DEN BOSCH – “Huren is duur. Ik betaal zoveel voor een woning of kamer.” Deze uitspraken heb je vast meer gehoord. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Er zijn wel degelijk manieren om als een god in Frankrijk te leven en dat voor een prikkie. Om je op weg te helpen naar jouw paleisje is er nu de ‘Mooie prijs voor een paleis’ top 5! Elke woning past bij het type persoon wat erboven beschreven staat. Spreekt dit jou aan? Lees dan even door en misschien woon jij hier straks wel.

Nummer 5 – De Vrije Vogel – Antikraak woning

Jouw plek is jouw stek. De nummer 5 is zeker niet de minste van allemaal. In dit prachtige complex kan jij je vleugels uitslaan naar nieuwe hoogtes. Maak het eigen door jou stijl toe te passen en dit hoeft zeker niet alleen. Met gezellige buren ben je in mum van tijd verkocht. Genoeg ruimte voor een bezoek of een praatje op je eigen balkon, wie wil dat nou niet. Voordeel is dat het nu per direct beschikbaar is. En dat voor een klein bedrag in de maand. Sta je al te popelen? Interveste helpt je verder. Schrijf je in en de kans is groot dat jij nog de sleutel in handen krijgt!

€100,- per maand – Capelle a/d IJssel

Goedkope woning Capelle aan den IJssel

 

Nummer 4 – De Toegankelijke Dromer (Slechts 3 euro per dag!) – Antikraak woning

Het is eigenlijk niet te geloven: dit royale huis heeft bijna alles wat je hartje begeert. Een rustige buurt, een mooie laminaatvloer, een achtertuin en dat met een oppervlakte van 81 vierkante meter. Om zo te wonen moet ik wel een riant salaris hebben hoor ik je al denken. Maar niets is minder waar. Zelfs jij kan hier nog deze maand in wonen. Is dat dan duur? Nou wat dacht je van €100 euro per maand. Dat is zelfs goedkoper dan de meeste zorgverzekeringen. Omgerekend is dat ongeveer 3 euro per dag!

€100,- per maand, Sint Jansklooster (in de buurt van Zwolle)

Antikraak, Woning, Sint Jansklooster, Goedkoop Wonen, Mooie Woning

 

Nummer 3 – De verborgen groene diamant – Tijdelijke huurwoning

Verscholen tussen de bomen en struiken in Valkenswaard ligt deze verborgen groene diamant. Een prachtige woning die vertrouwen en rust uitstraalt. Geniet van de stilte en mooie plekken die Valkenswaard te bieden heeft. Zoals een diamant, blijft de prijs ook scherp. Waarom groen? Je wordt omgeven door de prachtige natuur die Valkenswaard te bieden heeft. Natuurlijk kan jij hier zonder zorgen komen wonen. Want met maximale huurtoeslag blijft er slechts € 230,- per maand over. Bij Interveste kan jij controleren of deze woning nog beschikbaar is.

€230,- per maand met aftrek van maximale huurtoeslag – Valkenswaard

Tijdelijke, Huurwoning, Valkenswaard, Goedkoop, Wonen, Huurtoeslag

 

Nummer 2 – De Koning in het Paleis – Tijdelijke huurwoning

De nummer 2 van dit moment! Op deze plek kan jij jouw prins of prinses in alle royaliteit ontvangen. Deze geweldige plek maakt jou uniek en je voelt je meteen thuis. Als echte heer of vrouw woon je natuurlijk wel aan het water. En met 2 slaapkamers en een woonkamer kan je bijna geen nee meer zeggen tegen deze prachtige woning. Duur? Nee, tuurlijk niet. Voor € 245,- per maand met aftrek van huurtoeslag is dit paleisje van jou. Woon jij straks op één van de mooiste plekjes van Zoetermeer. Meld je dan snel aan op onze website!

€245 per maand (met aftrek van huurtoeslag) in het mooie Zoetermeer.

Nummer 1 – De Scheepskapitein – Antikraak ruimte

De absolute nummer 1! Prachtig pand in Katwijk aan Zee. Op loopafstand van het strand heb jij zo je hengel in het water. Liever eventjes zonnen? Binnen 2 minuten is dat geregeld. Dit romantische pareltje was vroeger een visserijschool. Alleen voor mensen met echte zeebenen! Kenmerkend is de grote hoeveelheid lichtinval en de ruimte van de kamer. Heb jij altijd al vlakbij zee willen wonen, of slaap jij goed met het geluid van de golven? Dan is dit de perfecte plek voor jou!  Schrijf je in voordat iemand je voor is!

€250,- per maand – Katwijk aan Zee