Halloween lichtshow op huis met drones

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Ken je die film uit 2016 “Spider Man – Far From Home”? Spidey neemt het hier op tegen een enorme illusie gecreëerd door drones. Volkomen futuristisch en volledig gefantaseerd natuurlijk, want dat kan toch helemaal niet?! Blijkbaar wel!

Al vele jaren plaatst Tom BetGeorge uit California de meest spectaculaire video’s op zijn YouTube kanaal. Zijn bedrijf Magical Lightshows (de naam zegt het al) is gespecialiseerd in het maken van lichtshows. Dat doen ze voor bedrijven, maar ter promotie verbouwt hij ook jaarlijks tijdens Kerstmis en met Halloween zijn eigen huis tot kersthuis of halloweenhuis. En dit jaar blijft het niet bij het verlichten van het huis zelf, maar zoekt hij het hogerop.

Interveste  Spider Man vecht tegen drones

Bizar

Een 3d-projectie zoals in de Spider Man film is nog iets te futuristisch, maar ze kunnen wel voorzien worden van ledverlichting. En dat is precies wat Tom BetGeorge gedaan heeft. Hij mengt de traditionele lichtshow van zijn huis met een complete droneshow. En dan gaat het niet over 10 of twintig drones. Maar liefst 300 drones gingen de lucht in voor deze lichtshow! Bizar!

Halloween Lichtshow drones boven huis
De Drones stijgen op – klaar voor de lichtshow voor Halloween

Metallica, Stranger Things en Ghostbusters

In een wervelende show komen de drie thema’s van dit jaar voorbij: Metallica met Master of Puppets, Stranger Things en de titeltrack van Ghostbusters door Ray Parker Jr. . Zo verschijnen er enorme beelden van de logo’s van Ghostbusters en Metallica in de lucht en komt een enorm monster uit Stranger Things met rode leds tot leven boven zijn huis. Er zitten honderden uren aan programmeer- en denkwerk in en dat resulteert uiteindelijk in 20 minuten aan lichtshow en effecten. Dus ga even achterover zitten en geniet van de show!

Interveste  Halloween huis - lichtshow met 300 drones

Wil je de show van 2021 nog even terug zien? Dat kan natuurlijk ook:

Interveste  Halloween huis 2021

Ook een leuke lichtshow:

Lees ook dit artikel met nog meer lichtshows.