♫ Huishop hooray hoo! ♫

Interveste heeft een nieuwe dienst die we graag aan jullie voorstellen: Huishoppen! Wat het is? Zeer kort wonen in een huis of appartement tegen een zeer lage onkostenvergoeding. We zingen dus uit volle borst: ♫ Huishop hooray hoo! ♫

Huishoppen in Rotterdam

En we vallen gelijk met de deur in huis door je een aanbieding te doen: Huishoppen in Rotterdam. Je mag hier twee maanden tegen onkosten wonen en als wederdienst hou je toezicht zodat onze klant met een gerust hart nieuwe plannen kan maken voor de woningen. Huishoppen via IntervesteDaarna hop je door naar een ander huis. Je krijgt van ons dan ook nog eens voorrang op andere woningzoekenden! Natuurlijk kun je ook besluiten om daarna verder te gaan kijken in dezelfde stad of een heel andere locatie.

Voor wie is huishoppen?

Huishoppen sluit bijvoorbeeld zeer goed aan bij studenten die in Rotterdam willen gaan studeren. Het is een geweldige kans om Rotterdam te verkennen. Je betaalt nog minder dan dat je op kamers gaat, want huishoppen in Rotterdam is inclusief gas, water en elektriciteit.  Dus ook geen gedoe met kortstondige contracten van aanbieders.

Maar ook als je gewoon eens een andere locatie of leefomgeving wilt proeven is dit een uitgelezen kans. Er is in de juli en augustus ontzettend veel te beleven in Rotterdam, dus saai zal het niet worden.

Wil je meer weten over deze eerste Huishopaanbieding in Rotterdam? Wil jij deze zomer in de grootste havenstad van Europa wonen? Schrijf je in, reageer en ga Huishoppen voor Interveste!