Huishoppen in Den Bosch

Een van onze projecten in Den Bosch zullen we bijna los moeten gaan laten. Maar nog niet helemaal. Tot 1 mei kun jij (bijna) gratis wonen in een groot klaslokaal in een voormalig schoolgebouw.

Aan de Mozartsingel in Den Bosch staat een gebouw dat ook wel bekend staat als de oude nutsschool. Dit gebouw wordt al een tijdje beheerd tegen leegstand door Interveste. Maar zoals met bijna alle panden die Interveste beheert, is het leegstandbeheer van dit pand ook tijdelijk. En nu komt dan het einde in zicht. In plaats van de school zullen er woonzorgappartementen worden gebouwd voor jongeren tussen de 20 en 35 jaar (bron: bd.nl).

Den Bosch huishoppen school antikraak Interveste

Nog twee maanden GRATIS wonen!

Maar we hebben nog heel even een compleet klaslokaal dat leeg staat. En wij zouden Interveste niet zijn als we vinden dat dat zonde is. Al is het voor nog geen twee maanden: er is vast iemand die hier nog even kort wil wonen. En je betaalt helemaal niets voor de bewoning! Dat is mooi meegenomen dus.

Je krijgt voorrang op andere projecten

Nog een groot voordeel als je hier komt te wonen? Je wordt direct doorplaatser bij Interveste. Dit betekent dat je voorrang krijgt op andere projecten die leeg staan en beheerd worden/gaan worden door Interveste. Nog meer voordeel (we gaan gewoon even door)? Je hebt lekker veel lichtinval en aangezien het klaslokaal zich op de eerste verdieping bevindt heb je ook geen inkijk van buitenaf.

Geen kosten voor gas/water/elektra

Wel moeten we eerlijk aangeven dat het pand verouderd is. Verwarmen dient te gebeuren met elektrische kacheltjes. Maar, daar kunnen we toch weer een voordeel tegenover zetten want je betaalt niet voor de elektra die je gebruikt! Da’s alweer mooi meegenomen toch?

Mocht je dus je kunnen vinden in al deze voordelen: reageer dan snel met een Mijn Interveste account. Wil je iets meer weten over het klaslokaal? Bekijk dan het klaslokaal aan de Mozartsingel op onze website.

Facebook antwoorden