Huishoppen in Vught

Het is een van de vele mogelijkheden die leegstandbeheerder Interveste aanbiedt: Huishoppen. Wat dit is? Zeer kortstondig leegstandbeheer. Want een maand leegstand, is een maand teveel.

Ronald is huishopper. Niet dat hij elke maand een ander huis heeft, maar deze maand woont hij antikraak samen met enkele huisgenoten in een groot verzorgingstehuis in Vught. Het project komt zeer korte tijd leeg te staan en de opdrachtgever wilde dat het pand toch beveiligd bleef gedurende deze tijd van leegstand.

Huishoppen in Vught via Interveste
Huishoppen in Vught

Een leuke uitdaging voor Interveste en interessant voor vele tientallen mensen die zich hierop direct inschreven. Ronald was een van deze personen. Hij kwam op straat te staan nadat zijn relatie over was. In afwachting op een andere woning leek dit hem een perfecte optie. Via via, kreeg hij te horen dat Interveste dit project in Vught aanbood en binnen een week kon hij het pand al betrekken. Of er nadelen aan kleven? Ronald vindt van niet: “Het is hier fantastisch. Het huis ligt vlak naast een park en ik heb een groot dak boven mijn hoofd. En als ik hier over een maand weer uit moet kan ik door naar een woonruimte in Boxtel. Prima geregeld dus!”

Het mooie van zo’n huishopproject voor vastgoedeigenaren en beheerders is dat we per direct bewoners kunnen vinden die het pand kunnen bewaken en bewonen. Er zijn immers altijd wel mensen die voor zeer korte tijd en per direct een woonruimte zoeken. En voor bewoners gaan we uiteraard direct op zoek naar nieuwe woonruimte. Dus zo kunnen we elkaar uitstekend helpen.

Meer weten over huishoppen? Lees dan ook dit artikeltje over huishoppen of neem vrijblijvend contact met ons op. We leggen je graag alle mogelijkheden uit.

 

Facebook antwoorden