Huismeesters gezocht!

Interveste is op zoek naar verantwoordelijke inwonende huismeesters voor onze woningen in Arnhem, Delft en Heemskerk. Ben je sociaal en heb je een luisterend oor? Help je graag mensen? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Wat is een huismeester?

Interveste streeft ernaar de leefbaarheid in wijken goed te houden en de woningen die wij beheren te beschermen. Als huismeester ben jij hier medeverantwoordelijk voor. Wanneer je huismeester van Interveste bent, woon je zelf ook in een van de appartementencomplexen die wij beheren. Hier houd jij dan een oogje in het zeil. Is er overlast door een bewoner? Dan klop jij even aan de deur om te kijken wat er aan de hand is. Ook als er iemand aan de deur staat om reparaties uit te voeren, dan vragen we aan je deze persoon binnen te laten.

Als huismeester ben je een luisterend oor voor de bewoners en maak je af en toe een praatje met ze om op de hoogte te blijven van wat er speelt tussen bewoners. Wat wij vooral belangrijk vinden aan een huismeester, is dat hij een verantwoordelijkheidsgevoel heeft en mensen durft aan te spreken.

Aanmelden als huismeester

Ben je handig, sociaal ingesteld en lijkt het je leuk de sleutels en enkele controles te beheren op locatie en wil je ook nog eens in Arnhem, Delft of Heemskerk wonen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail naar werving@interveste.nl voor meer informatie.