”Iedereen vangt Pokémons, ik vang een vreemde vrouw op zolder.”

 

vrouw woont zolder drie dagen ontsnapt woning

Een Amerikaanse man uit Seattle heeft een wildvreemde vrouw gevonden, die al drie dagen verbleef in zijn zolder.

Davis Wahlman kwam thuis van zijn werk en zag dat er licht brandde. ”Ik word niet snel bang, maar ik vond het wel vreemd”, vertelt Wahlman aan KOMO News. Eenmaal binnen zag de verbaasde bewoner een scherm van een badkamerraam in het bad liggen, hij vond het maar raar maar stond er niet al te lang bij stil.

De volgende dag hoorde hij geluiden van de zolder vandaan komen. Wahlman probeerde erachter te komen wat er aan de hand was en zag dat het licht van zijn kantoor aan was. De deur was vergrendeld, dus klopte hij aan. Hij kreeg geen antwoord. Hij ging op zoek naar iets waarmee hij zich kon beschermen. Toen hoorde hij ineens de stem van een vrouw. ”Jimmy? Ben jij het Jimmy?” Waarop Wahlman antwoordde: ”Nee dit is niet Jimmy, wie is dit en waarom zit je in mijn huis?”

Ontsnapt uit je ‘eigen huis’

Wahlman belde de politie toen opeens de deur open ging. De vrouw keek recht in de ogen van Walhman en zei: ”Dit is mijn huis, ik woon hier al drie dagen. Jimmy zei dat ik hier kon wonen, Jimmy zei dat ik hier mocht blijven.”  Wahlman probeerde de vrouw in zijn huis te houden totdat de politie er was om haar te arresteren. Maar de vrouw was uit het huis ontsnapt voordat de politie arriveerde.

Walhman vindt het nog steeds een mysterie hoe de vrouw zijn huis binnen is gekomen. Hij vertelt: ”Er is niks gestolen of kapot, alleen waren er een aantal voorwerpen die op een andere plek lagen dan gewoonlijk.” Achteraf kan Walhman er wel om lachen en schrijft op Twitter: ”Iedereen vangt Pokémons, ik vang een vreemde vrouw op zolder.”

bron: komonews.com