In dit vliegtuig kun je vakantie vieren!

Stel je voor: wakker worden, je tandenpoetsen, een lekkere douche nemen, de deur opendoen en buiten je bakje koffie opdrinken om vervolgens een duik in het zwembad te nemen. Heerlijk toch? In dit vliegtuig is het mogelijk! En ja… je staat met beide benen veilig aan de grond!

The Private Jet Villa

In het zuiden van Bali, op een klif bij het strand van Nyang Nyang is de 31-jarige Felix Demin bezig met een opvallend en indrukwekkend ontwerp. Hij namelijk een oude Boeing aan het omtoveren tot een waanzinnig vakantieverblijf. De betreffende Boeing 737 vloog tot 2014 voor Indonesische vliegmaatschappij Mandala Airlines. De naam van het prachtige verblijf? The Private Jet Villa.

Een bar, terras én zwembad

Een villa met wee slaapkamers, een bar, grote woonkamer, een terras én een zwembad. Je kunt het bijna niet geloven maar het hele vliegtuig is volledig gestript en natuurlijk hebben we foto’s zodat ook jullie kunnen spieken! De Boeing 737 maakt haar naam: The Private Jet Villa, in ieder geval waar!

Tekst gaat verder onder de foto.

En dan moet je je voorstellen dat je op een hete zomer avond marshmallows maakt bij een vuurtje op de klif. Het klinkt allemaal iets minder luxueus en avontuurlijk, maar niets is minder waar… Oordeel zelf:

Tekst gaat verder onder de foto.

Grote missie

Denim vertelde aan de Telegraaf dat het een grote missie was om het vliegtuig te verplaatsen naar de klif. Het vliegtuig komt namelijk gewoon van een Airport vandaan. Denim is een week lang bezig geweest met transport: De Boeing 737 moest in drie delen worden gezaagd om het te kunnen vervoeren.

Het vliegtuig moest in drie delen gezaagd om het te kunnen vervoeren

Tekst gaat verder onder de foto.

Niet goedkoop

Je kunt je wel voorstellen dat een verblijf in deze prachtige villa ook wat gaat kosten. Zo betaal je voor één nacht via Expedia zo’n € 6.700 euro per nacht. Echter is The Private Jet Villa nog niet geopend. De ondernemer hoopt de villa in juli 2023 te openen…. Nog even geduld dus!

Zou jij vakantie willen vieren in dit waanzinnige verblijf? Voor alle foto’s van het vliegtuig verwijzen we je naar de Instagrampagina van het verblijf.

Facebook antwoorden