Interveste beheert groot complex voor Vidomes

Interveste gaat een grote galerijflat voor Vidomes beheren in Zoetermeer. Uiteindelijk zal deze flat gesloopt worden, maar tot die tijd worden de woningen tijdelijk verhuurd door Interveste om leegstand tegen te gaan.

Het is een project van grote omvang: een galerijflat aan de Florens van Brederodelaan in Zoetermeer staat in de planning om uiteindelijk te worden gesloopt. De galerijflat bestaat uit 200 woningen met veel kamers en grote balkons. Vidomes vindt het belangrijk dat de flat prettig leefbaar blijft. Leegstaande woningen dragen niet bij aan de leefbaarheid en levendigheid van een wijk en komen de veiligheid niet ten goede. Daarom worden de woningen die vrijkomen tijdelijk verhuurd.

De Florens van Brederodelaan is gelegen nabij het centrum van Zoetermeer. Op een steenworp afstand bevindt zich sneltramstation Palenstein waarmee je een zeer snelle verbinding hebt met Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam. Leefbaarheid staat hoog in het vaandel en daarom is er een eigen website voor de wijk waarop alle activiteiten in de wijk worden getoond. De flat is centraal gelegen, toch is hij omringt met groene parken en ook het uitzicht is ronduit fraai te noemen.

Uitzicht-Brederodelaan
Uitzicht Brederodelaan Zoetermeer

Woningcorporatie Vidomes

Vidomes is een woningcorporatie met vestigingen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Delft. Vidomes beheert, bouwt en verhuurt zo’n 18.000 woningen en biedt daarmee een betaalbaar huis aan mensen die niet zelfstandig in hun woonruimte kunnen voorzien.

De corporatie voerde met meerdere bureaus gesprekken en heeft uiteindelijk gekozen voor Interveste als beste partij om de leegstand te beheren. De eerste bewoners zijn inmiddels geplaatst en zullen al snel de woningen gaan betrekken.

Ben jij ook geïnteresseerd in een groot 5- of 6-kamerappartement? Schrijf je dan in op de website van Interveste en reageer direct!

Zoetermeer Florens van Brederode

Facebook antwoorden