Interveste beheert tweede hotel in Amsterdam

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Zo’n anderhalve maand terug nam Interveste voor onze opdrachtgever Cityden in Amsterdam een hotel in beheer. Het compleet nieuwe hotel in Bos en Lommer (Amsterdam West) met 120 luxe appartementen kon vanwege de coronapandemie niet direct openen en dus werd er voor een tijdelijke oplossing gekozen.

Voor dit hotel waren we met spoed op zoek naar twee huiswachten. Goede kandidaten bleken snel gevonden: in Amsterdam zijn veel mensen op zoek naar tijdelijke woonruimte.

Tweede Hotel in Amstelveen

Twee weken terug nam Interveste ook een tweede hotel van deze hotelgroep tijdelijk in beheer. Dit tweede hotel is gelegen in Amstelveen en inmiddels bewoond door meerdere tijdelijke bewoners die zorgen dat het pand bewoond en dus beveiligd is. Ook dit hotel bestaat uit meerdere grote en kleine appartementen en studio’s. Alle ruimtes zijn bijzonder luxueus ingericht en zijn speciaal ontworpen om meer comfort te bieden dan gewone hotelkamers. Uiteraard gaat het ook hier om tijdelijke bewoning tot het hotel weer zijn deuren kan openen.

Cityden Hotel met appartementjes

Perfect fit van o.a. doorplaatsers

We selecteerden uit onze inschrijvingen voor dit type bewoning bewoners met een goede, betrouwbare achtergrond en keken naar alle aspecten waaruit bleek dat de bewoners een “perfect fit” zouden zijn. Zo heeft een van de huidige bewoners al meerdere malen gewoond in een Interveste woning. Ze verhuisde speciaal hiervoor naar Amstelveen en kan nu enkele maanden tegen huishoptarief wonen in een luxe hotelkamer. We noemen deze mensen doorplaatsers. Ze hebben eerder voor ons gewoond en bleken goede bewoners. Ze krijgen bij ons dan een streepje voor en als we iets geschikt hebben zullen we als eerste aan deze doorplaatsers denken.

Kerken boerderijen zwembaden en hotels

Het is bijzonder mooi om te zien dat leegstandbeheer niet beperkt blijft tot ‘gewone’ woon- en werkruimtes, maar dat ook kerken, boerderijen, pastoriewoningen, en zelfs zwembaden en dus hotels zich ook prima lenen voor tijdelijke invullingen.

Heeft u ook een speciaal pand dat leeg staat? Interveste kan helpen met een tijdelijke invulling. Vastgoedeigenaren kunnen contact opnemen via ons contactformulier of bellen met onze adviseurs op 088-1188088.