Interveste gaat woningproject in Roermond beheren

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Interveste gaat groot aantal woningen in Roermond beheren, in samenwerking met woningcorporatie Wonen Zuid. 

Met trots vermelden wij dat Interveste, in samenwerking met woningcorporatie Wonen Zuid, een groot aantal woningen in Roermond gaat beheren.

Tijdelijk verhuur en antikraak

Binnen het project dat Interveste beheert, gaat het om tijdelijke verhuur- en antikraakwoningen in onder andere de woonwijk Maasniel. De wijk is gelegen op circa vijf minuten van het centrum. Roermond bestaat uit 10 wijken en in deze Limburgse stad wonen zo’n 42.342 inwoners, verdeeld over 20.600 woningen. Hiervan is ruim 52% huur. 35% is beschikbaar als sociale huur.  

De huizen dateren uit circa 1947 en zijn voorzien van voor- en achtertuin, schuur, zolder én meerdere slaapkamers. Interveste biedt zowel antikraak als tijdelijke verhuur woningen aan. Het aanbod van deze woningen is reeds terug te vinden op de website. 

Wonen Zuid in Wessem

Interveste werkte al langere tijd samen met de woningcorporatie. Enkele mooie witte woningen in Wessem werden al geruimere tijd tijdelijk verhuurd op basis van de Leegstandwet. Nu komt dit nieuwe project hier dus bij. Een goede kans om te laten zien dat we ook in de regio Roermond woningzoekenden kunnen helpen aan tijdelijke woonruimte.

Geïnteresseerd in woonruimte?

Woningzoekenden kunnen via de woonruimtepagina van Interveste direct reageren op het aanbod in Roermond. Ze dienen daarvoor wel een Mijn Interveste account aan te maken. De kosten hiervan bedragen € 20,- per jaar.