Interveste neemt leegstandportefeuille Ymere over

Ymere - Interveste samenwerking leegstandbeheerDe afgelopen weken is Interveste druk bezig geweest met de overname van de leegstandportefeuille sloopwoning en renovatiewoningen van Ymere Haarlemmermeer. Het betreft hier woningen die op basis van bruikleen worden bewoond, evenals woningen die op grond van de Leegstandwet worden verhuurd.

De woningen zijn gelegen in de regio Haarlemmermeer – Hoofddorp. Door deze uitbesteding professionaliseert Ymere haar leegstandbeheer. Het traject wordt van A tot Z overgelaten aan Interveste; contractbeheer, verzorgen van vergunningen, juridisch beheer, leefbaarheid, huurincasso, huurmutaties en uiteindelijk natuurlijk het klaarmaken van de woningen voor de uiteindelijke sloop of renovatie.

Mocht u woningzoekende zijn en in aanmerking willen komen voor een huurwoning of bruikleenwoning in Hoofddorp of Haarlemmermeer dan kunt u zich inschrijven op deze website. U wordt dan op de hoogte gehouden van het nieuwe aanbod in deze regio of een andere regio naar uw keuze.

Facebook antwoorden