Interveste opent derde Ondernemerspunt, deze keer in Tilburg

Werkruimte Tilburg Interveste Ledeboerstraat

Nadat in 2018 door Interveste al ondernemerspunten in Leiden en Waalwijk zijn opgericht, openen we nu ons derde exemplaar. Maak kennis met Ondernemerspunt Tilburg.

Vanuit de ondernemerpunten wordt de regio bediend bij huisvesting van tijdelijke bedrijven en startende ondernemers. Ondernemerspunten van Interveste vormen een ‘hub’ voor innovatie, verduurzaming, startup, samenwerking en vooral ondernemen door enthousiaste entrepreneurs. Vanaf nu is dit dus ook mogelijk in Tilburg.

Brabantse ondernemers opgelet

Deze derde locatie biedt zelf ook weer goedkope tijdelijke werkruimte aan ondernemers uit de regio. Hiermee breiden we ons netwerk voor Brabantse ondernemers uit.

Het ondernemerspunt is gelegen op industrieterrein Kraaiven aan de Ledeboerstraat. Alle voorzieningen zijn aanwezig, waaronder camerabewaking en airconditioning. Het pand is recent helemaal gerenoveerd.
Heeft u zelf vastgoed, waarin u ook een ondernemerspunt wilt realiseren, neem dan gerust contact op met ons via het zakelijke contactformulier.

Zoek je zelf tijdelijke werkruimte in Tilburg?

Wij kunnen ons ook voorstellen dat je werkruimte, opslagruimte, lesruimte of kantoorruimte zoekt en belangstelling hebt voor deze fraaie locatie in Tilburg, dan kun je gratis inschrijven voor deze werkruimte in Tilburg.

Nieuwe ondernemerspanden in 2019

In de loop van 2019 zullen wij nog een aantal nieuwe locaties aankondigen. Verspreid door Nederland. Op deze manier breidt Interveste haar activiteiten op het gebied van tijdelijke bedrijfsruimte in snel tempo uit. We bieden naast de genoemde ondernemerspunten ook een diversiteit aan tijdelijke werkruimte voor hen die goedkoop en voor middellange termijn een flexibel en representatief onderkomen zoeken.