Interveste steunt Serious Request

Interveste biedt als antikraak- en leegstandbeheerder onderdak aan mensen van allerlei leeftijden. Wij vinden het belangrijk dat de jeugd een eerlijke kans krijgt. Niet alleen om te wonen, maar ook om te leren. Daarom steunt Interveste deze weken 3FM Serious Request.

Interveste steunt 3FM Serious Request 2015Wat wil jij later worden? Het is een van de bekendste vragen die we kinderen stellen. De antwoorden variëren van schooljuffrouw, brandweerman, zangeres tot straaljagerpiloot. En als je wilt, dan kun je het in Nederland ook echt nastreven. Als je opgroeit in landen als Syrië, Zuid-Soedan of Congo, mag je blij zijn als je het doel overleven kunt nastreven. Het Rode Kruis en 3FM gaan dit jaar geld inzamelen voor deze kinderen, de stille slachtoffers van oorlogen. De nieuwe generatie verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig.

Per inschrijving 5 euro naar Serious Request

Momenteel zijn 50 miljoen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld. Deze kinderen hebben momenteel niet in hun gedachten dat zij ooit zangeres of brandweerman worden. Zij hebben maar één doel: overleven. Wij willen op onze manier een steentje bijdragen om de kans op opleiding en ontwikkeling te vergroten zodat ook deze kinderen weer kunnen dromen van een toekomst.
Van élke inschrijving op onze website die we tussen 14 december en 31 december krijgen maken we 5 euro over naar Serious Request.

Schrijf je dus nu in en steun direct 3FM Serious Request 2015.