Jubileum! 10 jaar samenwerking Interveste en Greenchoice

Interveste werkt graag mee aan een beter milieu en een duurzamere wereld. Vandaar dat wij ook 10 jaar geleden een samenwerking aan zijn gegaan met energieleverancier Greenchoice.

Wij adviseren Greenchoice aan al onze bewoners

Graag wilden wij de bewoners van onze huisvestingsprojecten voor de tijdelijke verhuur en bruikleen iets meer kunnen bieden dan gewoon elektra en gas. Daarbij wilden we ze ook bewuster maken dat een beter milieu en verduurzaming begint bij jezelf. Wij vinden het al een goed begin door te kiezen voor groene energie. Daarbij verleent Greenchoice aan onze bewoners (en binnenkort zelfs aan iedereen, dus ook als je niet voor Interveste woont) ook ook nog een aantrekkelijke korting op de tarieven.

Green Choice

Staat voor groen! Zij hebben een toekomstvisie waarbij groene energie dichtbij de klanten wordt opgewekt en dichtbij de duurzame bron ook wordt gebruikt. Ook leveren zij uitsluitend bosgecompenseerd gas. Dit houdt in dat ze alle CO2 uitstoot van het gas dat ze leveren compenseren via wereldwijde bosprojecten. Voor ieder jaar dat men klant blijft beschermen zij 10 m² aan bos in het buitenland. Daarmee behoren ze tot de grootste bosbeschermers ter wereld.

Interveste

Maar ook wij doen op ons hoofdkantoor in Den Bosch aan verduurzaming, zo kiezen wij voor gewone mokken in plaats van wegwerpbekers, dit scheelt enorm veel afval op dagelijkse basis. Ook zetten we ons in voor digitalisering van de communicatie, waardoor we alert zijn op ons printgedrag en zetten we de computers in stand-by wanneer we even niet achter ons bureau zitten.

Facebook antwoorden