Kamer van 10m² voor € 125.000!

Als je denk dat de gekte van de woningmarkt een hoogtepunt heeft bereikt, dan blijkt dat het einde nog lang niet in zicht is. In Amsterdam staat momenteel een kamer te koop voor € 125.000. Nou is dat niet zo heel veel voor Amsterdamse prijzen, maar wel als je hoort dat de kamer slechts 10m² groot is!

Kinkerstraat om de hoek

De kamer bevindt zich in een oude flat aan de Geuzenstraat. Je zult de keuken en badkamer moeten delen met andere bewoners. De kamer bevindt zich op de 7e verdieping van een flatgebouw in Amsterdam West in de wijk de Baarsjes. De omgeving schijnt wel groen te zijn en ligt nabij allerlei leuke winkeltjes en restaurantjes, want de Kinkerstraat ligt om de hoek.

Ook vervoer schijnt geen probleem te zijn en dat is gezien het feit dat je een parkeervergunning moet aanschaffen misschien wel zo handig. Aan de andere kant, als je dit appartement kunt aanschaffen kun je ook nog wel €132,50 betalen voor een parkeervergunning.

Over de kamer

Wat kunnen we verder over de kamer vertellen. Tsja…niet veel. De kamer heeft een prachtig uitzicht en verder…tsja…een oude wastafel.
Je mag ook nog 158 euro per maand aftikken voor de verwarming, elektra en Wi-fi.

De kamer staat sinds 5 weken te koop, dus heel veel animo lijkt er nog niet te zijn (althans niet zichtbaar). Toch kan het voor een student een handige uitkomst zijn als zijn of haar ouders willen investeren in Amsterdams vastgoed. We voelen dat het einde nog lang niet in zicht is qua prijsstijgingen in onze hoofdstad.

Oh en nog even voor de duidelijkheid: de kamer is NIET te koop via Interveste. Op Funda.nl kun je contact opnemen met de verkopende partij.