Kasteel te koop – 30 slaapkamers

Menig huis in Amsterdam is duurder. Menig tuin in Amsterdam is vele malen kleiner en in menig huis in Amsterdam kom je geen 8 badkamers tegen. Dit kasteel heeft het allemaal en kost slechts €600.000.

Volgens de beschrijving is de keuken ‘super uitgerust’. Dit kan een dubbele betekenis hebben want het pand staat al een tijd leeg. Het nadeel dat het pand aan het ‘rusten’ is zie je direct terug aan het achterstallig onderhoud. Je zult toch echt even naar de Gamma of Praxis moeten om een paar potten latex te halen. En als je dan toch bezig bent, haal dan gelijk even een paar honderd pakken laminaat. De echt houten vloer lijkt ietwat aangevreten te zijn door vocht en ongedierte. Maar kom op, het wordt goed weer: raampjes open en schilderen maar. Dan kun jij dit najaar een prachtig feest geven waarbij al je vrienden kunnen blijven slapen. Desnoods in een tentje op het terrein van 3000m2.

Je kunt het kasteel bij CARRE Immobilier in België kopen. Mocht het iets te duur zijn, een inschrijving bij Interveste kost slechts 20 euro en bij ons kun je al voor €85 per maand wonen.

Facebook antwoorden