Kleinste appartement van Amsterdam staat te huur

Tiny houses zijn hot. Maar deze in Amsterdam spant de kroon. Je mag het ook eigenlijk geen huis noemen, want een toilet is zelfs niet aanwezig.

Wel is er een balkon van zes vierkante meter (bijna net zo groot als de woonruimte zelf dus). Het appartement, als we dat zo mogen noemen, ligt op 7 minuten van het Leidscheplein en op 3 minuten vanaf het Vondelpark. Dus het is wel lekker centraal.

Kleinste appartement Amsterdam te huur

Voor dit kleine appartement betaal je €550 per maand en €275 borg. Daar komt bij dat je het net zoals bij tijdelijke verhuur minimaal zes maanden moet huren. De opzegtermijn is twee maanden. Heb je interesse? Wordt dan lid van de Facebookgroep Woningen te huur in Amsterdam. Daar vind je nog veel meer woonruimtes in Amsterdam.

Het appartement krijgt in elk geval veel aandacht van de landelijke media want alle kranten (en zelfs wij) schrijven er nu over.

Klein appartement Amsterdam op Facebook
Het keukenblokje
Balkon van klein appartement Amsterdam
Het balkon van 6 m2
Amsterdam Oud West appartement
Eigenlijk lijkt het meer op een brede gang.

Op Facebook zijn inmiddels vele pagina’s die woningen verhuren in Amsterdam. Ben je toch meer op zoek naar een groot luxer appartement, dan kun je bijvoorbeeld ook voor onderstaand appartement in Oud Zuid gaan. De kosten zijn wel iets hoger. €4250 per maand, maar dan wel volledig ingericht in deze barok stijl. 

Toch liever iets goedkoper wonen? Wie weet krijgen wij ook weer ruimtes in Amsterdam. We hebben er dit jaar al verschillende in beheer gehad. Dat waren zeer grote ruimtes voor zo’n €235 per maand of deze in Zuidoost voor €250.