Kom kijken naar een appartement en krijg twee gratis hotelovernachtingen

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Spanje is in trek en steeds meer Nederlanders kopen er woonruimte. En als je denkt dat je daarvoor de gepensioneerde leeftijd moet hebben, heb je het mis. En dat is niet vreemd als je ziet dat je voor nog geen 50.000 euro een appartement of studio in Spanje kunt kopen. En sommige makelaars geven er zelfs gratis hotelovernachtingen bij weg.

Nee, het zijn geen tieners, maar wel steeds vaker mensen van middelbare leeftijd die huizen kopen over de grens. Niet iedereen heeft genoeg pensioen opgebouwd om straks makkelijk te kunnen leven. En uiteindelijk wil je toch naar een warmer gebied, zo denken velen. De kosten voor levensonderhoud zij in Spanje een stuk lager en dat geldt zeker ook voor de aanschaf van appartementen.

Zo zien we op de website Kyero.com al snel ruim 1000 appartementen voor minder dan 50.000 euro. Ze zijn niet allemaal fantastisch maar er zitten ook erg leuke tussen. Of makelaars die zo zeker zijn van hun aanbod dat ze extra’s gaan weggeven. Daar komen we zo op terug. Anyway, we lichten er vijf voor je uit:

1. De goedkoopste:

Ach…het is een begin. Wél goedkoop!

Krot met veel grond in Maella

Vraagprijs: € 15.000
Oppervlakte: 7.600 m2
Locatie: Maella
Waar is dat? Landinwaarts – 112 kilometer ter hoogte van Tarragona

Omschrijving:
Ok, de goedkoopste is gelijk de slechtste. Je kunt hier voorlopig nog niet wonen. Eigenlijk koop je een flink stuk grond met vier oude muren en een oude regenton. Maar het terrein is wel erg groot en je mag er naar hartenlust renoveren. Het hele gebied wordt omringt door pijnbomen. Het staat aan het einde van een weg, dus je hebt geen verkeersoverlast voor je deur. Wil je een plons in de zee maken? Dan moet je toch nog even 120 kilometer rijden. Het is dus makkelijker om gelijk maar je eigen opblaaszwembadje mee te nemen.

2. Appartement met Zwembad in Sorbas

Gezamenlijk zwembadje zit erbij

Nieuwbouw appartement in complex

Vraagprijs: € 24.500
Oppervlakte: 37 m2
Locatie: Sorbas
Waar is dat? 40 kilometer Landinwaarts – 50 minuten rijden vanaf Almería

Omschrijving:

In dit nieuwbouwproject tussen Murcia en Almería komen 10 appartementen beschikbaar van 37 tot 71 vierkante meter. Het is deel van een “urbanización privada” oftwel een privécomplex waar ook een zwembad bij te vinden is. Geen privebadje dus, maar delen met anderen. Kan uiteraard wel heel gezellig zijn om zo samen te wonen. Duur is het niet, want de prijzen beginnen bij € 24.500 en lopen op tot € 39.500 voor de grotere appartementen.

3. Drie slaapkamers in de buurt van Alicante

Hier moet je van houden natuurlijk…of schilderen

Badkamer nogal specifiek van kleur

Vraagprijs: € 25.000
Oppervlakte: 60 m2
Locatie: Villena
Waar is dat? 60 kilometer Landinwaarts – 40 minuten vanaf Alicante Airport

Omschrijving:

De omschrijving is wat karig. Blijkbaar wacht de makelaar op meer info. De foto’s zeggen in elk geval dat het een prima appartement is. Oud, kleurig, tegelvloer (dus makkelijk schoon te houden), keuken met granieten blad, en ja: een oranje/roze badkamer met dito badje.

4. Gratis twee overnachtingen voor 2 personen

Alicante – dicht bij strand en vliegveld

In de buurt van het strand en het vliegveld

Vraagprijs: € 42.000
Oppervlakte: 72 m2
Locatie: Alicante
Waar is dat? Aan de kust. Het ligt op 15 minuten vanaf het vliegveld. Dus prima om op en neer te hoppen vanuit Nederland

Omschrijving:

In een traditioneel deel van de stad Alicante vind je dit project. Je vanaf hier op je fietsje naar het strand. De keuken is niet veel soeps, maar de locatie wel dus. En zeker voor minder dan 50.000 euro. Je kunt er nu dus al baat bij hebben dit appartement lichtelijk te moderniseren en zelf te verhuren. De makelaar maakt het je extra makkelijk, want ze geven om dit appartement te bezoeken twee nachten in een hotel weg voor twee personen.

Hier bij VR Property zijn we er zo zeker van dat u zult genieten van wat we verkopen, dat we een aanbieding hebben opgesteld voor iedereen die bij ons komt kijken. Na 3 gekke jaren van reisbeperkingen, maskers en virussen, willen we je helpen om Alicante te bezoeken. Wij betalen voor 2 nachten in een hotel, voor 2 personen, in Alicante. Op voorwaarde dat u onroerend goed bij ons bezichtigt. Bel me vandaag nog en ik help je bij het boeken van je vakantie.

Dus al ga je er niet wonen: weekendje Alicante inplannen?

5. En… is deze echt?

Lekker compact

Aan het strand bij Empuriabrava

Vraagprijs: € 44.000
Oppervlakte: 25 m2
Locatie: Empuriabrava
Waar is dat? Aan de kust in het Noorden (bij Gerona). Vliegveld Reus (vanaf Eindhoven)

Omschrijving:

Eigenlijk weten we er niet veel van. Er staat 1 badkamer bij. Dus misschien verkopen enkel de badkamer. De foto’s laten één kamer zien waar de keuken direct in zit. Slapen doe je op de slaapbanken. Of er een toilet bij zit? Geen idee. Het is allemaal een gokje. Maar Empuriabrava is zeer gewild bij de toeristen. Je kunt er door de grachten van het dorp dat ook wel het Venetië van Spanje wordt genoemd vanaf je bootje kijken naar alle veel duurdere panden (want die zijn daar ook). Daar kun je dan van blijven dromen. Want laten we eerlijk zijn: je moet altijd wat te dromen houden. Dat maakt het leven de moeite waard. Maar je kunt dus beginnen bij een klein droompje door dit appartement aan te schaffen voor € 44.000,-.

Ben je toch op zoek naar nóg goedkopere woonruimte? Check dan bij ons eigen aanbod. Voor 50.000 euro kun je namelijk al 357 maanden* voor ons antikraak wonen 😉

* 50.000/ € 140 pm = 357,1438 en nog een beetje. Het kan zijn dat in die periode de kosten per maand omhoog gaan. Ach… het is in elk geval heel lang!