Kunstige leegstand?

Oplossingen voor leegstaande gebouwen vinden: bij ons ben je aan het juiste adres. Er zijn allerlei oplossingen te bedenken, maar deze artiest uit Belfast heeft wel een héle mysterieuze oplossing gevonden.

View this post on Instagram

Abandoned School, Sevilla, 2010 #tedpim

A post shared by Ted Pim (@tedpim) on

 

De Ierse Ted Pim plaatst kunstwerken in verschillende lege panden om deze te verfraaien. Daarnaast is het zijn doel om de ‘blanco’ bezoekers te verrassen. Iets te laten zien wat je niet verwacht. Ted heeft dagen in zijn eentje in deze ietwat spooky gebouwen doorgebracht om de kunstwerken te maken, en vervolgens het juiste shot te maken. Dit alles onder begeleiding van flikkerende fakkels die hem van licht voorzagen.

View this post on Instagram

Abandoned School, Sevilla, 2010 #tedpim

A post shared by Ted Pim (@tedpim) on

 

Het unieke werk van Ted is niet onopgemerkt gebleven. Online art-magazine Fresco plaatste zijn werk op de cover van de nieuwste editie, en besteedde een spread aan de duistere stukken van de kunstenaar. Hoewel de rillingen over de rug lopen bij alleen al de gedáchte aan het maken van deze kunstwerken, kunnen wij dit soort kunst wel waarderen. Wellicht iets om in de toekomst aan ons takenpakket toe te voegen? 😉

 

Facebook antwoorden