Laatste kans: bezoek het duurste huis van Nederland.

Het immense landgoed Wielewaal staat al een paar maanden te koop. Goed nieuws voor de verkopende partij: het is verkocht. En goed nieuws voor nieuwsgierigen: je mag het nog een allerlaatste keer bezichtigen. Het allerduurste huis van Nederland kost naar verluidt 35 miljoen euro.

De grote man achter Philips, Frits Philips, woonde hier van 1934 tot aan zijn dood in 2005. Het megaterrein is van alles voorzien en heeft naast allerlei oude elementen ook allemaal moderne snufjes. Zo is er een laan met Azalea’s van meer dan 100 jaar oud, is het bankje nog steeds aanwezig waarop Frits Philips zo graag zijn kopje thee dronk. Maar ook is er een eigen stroomvoorziening en alle elektra kan door middel van een app bediend worden. Tsja… het blijft een beetje een Philips huis he?

Bezichtigen Wielewaal

De Wielewaal staat al enige tijd te koop, maar schijnt nu dan toch echt verkocht te zijn. En de nieuwe eigenaar zal waarschijnlijk voorlopig zijn deuren niet meer openen voor het publiek. Dus wil jij het landgoed bezichtigen? Van 5 tot 21 mei kun je via evenementenbureau No Xcuse uit Eindhoven een exclusieve rondleiding krijgen.

De goedkoopste tour start vanaf ongeveer 40 euro. Het filmpje hieronder laat je in elk geval al een beetje proeven van de sfeer.

Interveste  Bezoek dit duurste huis van Nederland

Bron: bd.nl / No Xcuse