Landelijke opschoondag

Wist je dat de minimale levensduur van kauwgom 20 jaar is? Een blikje heeft een levensduur van maar liefst 50 jaar en een petfles heeft zelfs een oneindig lang leven. Nederland Schoon start daarom op 28 maart de Landelijk Opschoondag.

Want op deze zaterdag kan heel Nederland meedoen aan de Landelijk Opschoondag. Je kunt alleen, met een groep of club of zelfs een hele buurt of wijk meehelpen de leefbaarheid in jouw omgeving te verbeteren. Meedoen kan op allerlei manieren. Je kunt zelf je eigen schoonmaakacties starten of je aansluiten bij een actie in jouw buurt. Op de internet website van Nederland Schoon is precies te zien welke acties er al worden georganiseerd in jouw buurt. Zo zijn er in Zuid-Holland op het moment van schrijven al 161 geplande acties en 104 in Noord-Brabant.

Je kunt je acties voor 28 maart aanmelden via de website of via Twitter- en Facebookkanaal van Nederland Schoon. Uiteraard mag je ook de rest van het jaar actie ondernemen om jouw wijk of buurt schoon te houden of maken!

Banner-Facebook-Nederland-Schoon