Maak voor 33 euro kans op een vakantiewoning ter waarde van 150.000

We hebben het trucje al eerder gezien, maar het blijft toch te leuk om niet te plaatsen. Voor 33 euro maak je kans op een vakantiewoning ter waarde van 150.000 euro. Echt waar!

De loterij van het pand staat op https://verloterij.nl/ De tweede prijs is een Renault Clio ter waarde van ruim 17.000 euro. Daarnaast zijn er nog tv’s, een waardebon voor een reis en 25 Bol.com cadeaukaarten. 33 prijzen in dus. Er worden in totaal maximaal 33.000 loten verkocht, dus volgens de site een winkans van 1 op 1000. En als er niet genoeg loten worden verkocht krijg je je geld terug. De winst die hiermee gemaakt wordt gaan naar de Acro Academy Noord Nederland, een acrogym sportclub. Tickets zijn tot 9 november te koop.

Verloten vakantiehuis 

Acrogym

Acrogym is een topsport waarbij twee of meer gymnasten onder en boven elkaar atletische kunsten vertonen. Eigenlijk is het de afkorting van acrobatische gymnastiek. Zoals de website van de club het omschrijft: “Acrogym is een hele mooie sport voor de ontwikkeling van kinderen. Het biedt discipline, doorzettingsvermogen, het overwinnen van je angsten, en intensieve samenwerking met leeftijdsgenoten.”

Met het geld dat ze op hopen te halen kan de club van topatleetjes en -atleten een betere accommodatie met topsport faciliteiten realiseren en toernooien (EK/WK) en andere randvoorwaarden bekostigen voor hun sporters. Ze ontvangen namelijk geen gelden uit de profesionele sportwereld.

Dus win je niet, dan wordt je geld in elk geval gebruikt voor een positief doel. En laten we eerlijk zijn. Het is een enorm leuk huisje! De 33 komt overigens wel telkens terug in hun verhaal, want het pand dat ze hopen aan te schaffen met de winst van de loterij heeft als huisnummer: 33. We hopen voor hen dat het lukt.

Verloting vakantiehuisVerloten vakantiehuis

Verloting vakantiehuis

Facebook antwoorden