Meer woonruimtes in Zoetermeer

Open Huis aan de Dirc van de Doortogelaan in Zoetermeer op vrijdag 2 maart. Kom zelf bekijken hoe je hier kunt wonen en hoe tijdelijke huur in zijn werk gaat.

Al enkele jaren beheert Interveste meerdere flats in de wijk Palenstein. De flats stammen allemaal uit de jaren 70 en zullen plaatsmaken voor afwisselend hoog- en laagbouw. Maar voordat de flats worden gesloopt zullen de huidige bewoners gaan verhuizen naar een geschikte nieuwe woningen. Dat is een groot project en uiteraard gaat hier behoorlijk wat tijd over heen. Om de leeggekomen flats niet te laten verpauperen zullen er tijdelijk Interveste bewoners geplaatst worden, tot het moment dat de flat daadwerkelijk gesloopt gaat worden.

Aangezien we heel Zoetermeer willen laten weten dat je nu dus tijdelijk via Interveste kunt gaan wonen, gaan we regelmatig een Open Huis houden. Zo ook op vrijdag 2 maart. We zullen de deur van 13:00 uur tot 14:00 open houden. Je mag dan in een van de voorbeeldappartementen kijken hoeveel ruimte de flats hebben. Heb je vragen over Interveste? Heb je vragen over leegstandbeheer of ben je gewoon benieuwd naar zo’n appartement? Kom dan langs en neem een ieder mee die ook geïnteresseerd is!

Aanmelden kan hieronder: