Interveste leegstandbeheer en antikraak wonen
Mijn Boerderij®
"Wonen met uitzicht"

De themaboerderijen van Interveste

Boerderijen zijn prachtige woonplekken midden in de natuur. Interveste beheert veel boerderijen in Nederland en benut met haar themaboerderijen de capaciteit aan woonruimte maximaal. Dit doen we door de boerderij beschikbaar te stellen aan circa 4 personen die hun interesses delen of in een vergelijkbare situatie verkeren.

Meer weten?

Wilt u direct een passende oplossing voor uw leegstaande boerderij of heeft u een vraag over het beheren van uw vastgoed?
Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Stel hier uw vraag*

* Voor vragen over het zelf wonen of werken in een boerderij verwijzen we je door naar de aanbodpagina's van Interveste.
Staat daar geen boerderij tussen? Dan is er ook echt geen beschikbaar op dit moment.
Nieuws van de boerderij

Een greep uit onze boerderijen

Enkele van onze opdrachtgevers

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.