Club van Vrijwilligers logo

Nationale Complimentendag

Je dankbaarheid uiten door middel van een complimentje op Nationale Complimentendag, Interveste ging je voor.

Vandaag, op Nationale Complimentendag, willen wij als Interveste laten blijken dat wij enorm trots zijn op onze bewoners, vrijwilligers en partners. Wij zijn trots op jullie geduld, gedrevenheid en het vertrouwen dat jullie in ons hebben. Zonder jullie zou Interveste, Interveste niet zijn.

Namens Club van Vrijwilligers willen wij al onze vrijwilligers in het bijzonder complimenteren voor het leveren van een bijdrage aan een mooiere maatschappij. Dankzij jullie inzet, betekenen jullie enorm veel voor anderen. Met jullie talent en betrokkenheid laten jullie menig gezicht weer stralen en daar mag je zeker trots op zijn!

Om niet te vergeten zijn wij namens Interveste en Club van Vrijwilligers enorm dankbaar voor alle partners waarmee wij samenwerken. Wij zijn jullie dankbaar voor de kansen en het vertrouwen in ons. Wij hopen in de toekomst, samen met jullie, nog vele mooie stappen te mogen maken.

Wil jij nou ook iets voor een ander betekenen? Bekijk welke projecten bij jou in de regio beschikbaar zijn en meld je aan als vrijwilliger. Wij, en vele anderen, zijn je enorm dankbaar.man praat tegen oudere man in rolstoel