Nieuw project in Amsterdam!

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Interveste heeft een nieuwe samenwerking gesloten, ditmaal in de prachtige hoofdstad van Nederland: Amsterdam. Grote antikraakkamers met eigen parkeerplaats. Bestaat het nog?!

Amsterdam

Interveste heeft onlangs een nieuw project in beheer genomen in Amsterdam. Het gaat om een groot voormalig kantoorpand waarin Interveste op dit moment vijf antikraakbewoners tijdelijk heeft mogen huisvesten, voor de duur van een nog onbepaalde tijd. Het gaat om ruime antikraakkamers van zeker 25 vierkante meter, mét een eigen parkeerplaats. De keuken- en badkamervoorzieningen op deze prachtlocatie delen de bewoners onderling.

Tekst gaat verder onder de foto.

antikraakkamer-amsterdam
De algemene ruimte in het pand

Locatie

Dit prachtige voormalige kantoorpand is gelegen in de Amsterdamse wijk Zuidoost. De woonruimte ligt op loopafstand van diverse grote ketens op het bedrijventerrein zoals de bijenkorf en de IKEA. Het centrum van Amsterdam ligt op een kleine twintig minuten fietsen.

Bereikbaarheid van de locatie

De ligging van het voormalig kantoorpand is dan ook perfect. Het pand is gelegen langs de A2, wat maakt dat je binnen enkele minuten op de snelweg bent. Ook het openbaar vervoer is in Amsterdam heel toegankelijk. Het Bijlmerstation ligt op vijf minuten lopen en overal in Amsterdam rijdt met regelmaat de tram/bus.

vooraanzicht pand in Amsterdam
Voormalig kantoorpand Amsterdam, in het beheer van Interveste.