Nieuw project in Rosmalen voor ondernemers én woningzoekenden!

Afgelopen week nam Interveste een nieuw project in beheer voor vastgoed- en projectontwikkelaar 3BGroup uit Velddriel. Het grote pand in Rosmalen aan de A2 biedt tijdelijk ruimte aan zowel ondernemers als woningzoekenden. Interveste kan nu 10 woningzoekenden en een zestal ondernemers gelukkig maken. Maar uiteraard is het grootste voordeel dat het pand voor 3BGroup niet langer leeg staat.

Onze accountmanager Céline kreeg de tip over het pand binnen via een relatie op LinkedIn die ze met beide handen aangreep. Het pand zou tijdelijk leeg komen te staan, hetgeen ongewenst was. Om het pand toch de juiste uitstraling te geven is er bewust voor gekozen naast tijdelijke bewoning ook ondernemers te plaatsen. Het gaat immers om een kantoorpand: zo behoudt het pand zijn oorspronkelijke bestemming.

contract ondertekend 3BGroup Interveste
Contract is ondertekend!

Continu bewaakt

Dat er ook voor gekozen is om tijdelijke bewoners te plaatsen geeft het pand zowel overdag als in de avond bescherming tegen ongewenste invloeden van buitenaf: het pand is continu bewaakt. Daarnaast leende het pand zich ook voor bewoning aangezien er douche/wasruimtes aanwezig waren. En juist met het grote tekort aan woonruimtes in Nederland is dit dus een perfecte oplossing om het pand tijdelijk te bewaken.

Inmiddels hebben de eerste bewoners getekend voor hun ruimte en hun intrede gedaan.

Geïnteresseerd in ruimte?

Ben je geïnteresseerd in een werkruimte/kantoorruimte nabij ‘s-Hertogenbosch dan kun je een gratis Mijn Interveste account aanmaken en reageren.
Woningzoekenden kunnen met een betaald Mijn Interveste account reageren op de woonruimtes.

Antikraak woon en werkruimte Rosmalen