Nieuwe lay-out en zoekmachine

Interveste website 2018

De oplettende bezoeker heeft het waarschijnlijk al gezien: we hebben onze huisstijl een frisse update gegeven. Waar voorheen oranje, lichtbeige en blauw de boventoon voerden, gebruiken we nu naast de blauwe tinten van ons logo nu smaragd kleuren en voor de knoppen robijnrood.

We zullen deze huisstijl door gaan voeren op alle onze uitingen. Naast de nieuwe kleuren hebben we nu ook een zoekmachine toegevoegd aan de website zodat je de belangrijkste pagina’s nog makkelijker terug kunt vinden. De zoekmachine vind je bovenaan elke pagina.

Zoekmachine Interveste

Nieuwe borden werkruimtes Waalwijk

De eerste uitingen met nieuwe kleuren zijn inmiddels geplaatst boven onze werkruimtes in Waalwijk. De borden die door onze leverancier van makelaarsborden werden gedrukt zijn op maat gemaakt en geplaatst boven het pand waar inmiddels enkele ondernemers al hun intrek hebben genomen. Maar er zijn nog meer ruimtes beschikbaar. Met deze nieuwe borden willen we aan een ieder in en om Waalwijk duidelijk maken dat je voor werkruimte bij Interveste helemaal goed zit.

Heb jij  interesse in een werkruimte in Waalwijk? Reageer dan met een Mijn Interveste account. Voor werkruimtes is een inschrijving bovendien helemaal GRATIS!

 

Facebook antwoorden