Nu ook werkruimtes zonder tijdelijk contract

Werkruimte in Den haag huren via Interveste

Interveste is bekend als leegstandbeheerder om zijn snelle diensten in de antikraak en tijdelijke verhuurmarkt. Maar nu breidt het bedrijf zich verder uit door zeer betaalbare werkruimtes te verhuren met niet-tijdelijke contracten.

De eerste ruimtes die via Interveste verhuurd gaan worden bevinden zich in een vrij nieuw pand in Rijswijk. De keurige ruimtes bevinden zich in een van de zeven gebouwen van het ‘seven cities’ complex: de Dresden-toren. De ruimtes zijn verschillend van grootte en dus kunnen zowel kleine ondernemers of starters als grotere bedrijven met meer medewerkers hier terecht.

Scherpe huurprijzen

De huurprijs van de ruimtes van 20m2 bedraagt € 295,- per maand. Daarin zitten al de kosten voor het gebruik van gas, water, elektra en WiFi. De grootste ruimtes van 100 m2 worden verhuurd voor € 895,- per maand. Meer informatie is de vinden op de aanbod pagina van de werkruimtes.

Uiteraard zijn wij zelf op voorinspectie geweest. We kunnen niet anders concluderen dat dit een geweldige kans is om tegen een bijzonder scherp maandbedrag een fantastisch mooie ruimte te huren.

Gratis account aanmaken

Om in aanmerking te komen voor een van deze ruimtes dien je een Mijn Interveste account te hebben. Het afsluiten van zo’n account is geheel gratis voor winkel- of werkruimtes en kan via de inschrijfpagina van Interveste worden aangemaakt.

 

 

 

Facebook antwoorden