Open huis in Dordrecht succesvol

Tijdelijke huurwoning DordrechtWoningcorporatie Woonbron gaat de aankomende jaren veel investeren in nieuwe sociale woningen in Dordrecht. Dat gaan ze realiseren door de huidige appartementencomplexen te slopen. Het gaat om totaal tien appartementencomplexen. Pas in 2019 zullen alle flats gesloopt zijn. Tot die tijd zullen de vrijgekomen woningen tijdelijk worden beheerd door Interveste.

Het gaat om een behoorlijk aantal appartementen en dus zijn we de aankomende tijd continu bezig om woningzoekenden de kans te geven zich hierop in te schrijven. Om deze woningzoekenden een kans te geven gaan we regelmatig Open Huizen organiseren in Dordrecht. Afgelopen week was er zo’n Open Huis en die werd bezocht door in totaal ruim 30 woningzoekenden.

Studente in Antwerpen

Een zeer diverse groep mensen kreeg alle tijd de woningen te bekijken en vragen te stellen. Zo kwam er een studente die eigenlijk in Antwerpen studeerde maar een groot deel van haar familie woonde in in deze Dordtse buurt. Qua reistijd was het goed te overzien, want met de trein is ze in 55 minuten in Antwerpen vanaf station Dordrecht. Nu betaalt ze meer dan het dubbele per maand in het centrum van Dordrecht.

Stel mag woning uitzoeken

Een ander stel had inmiddels al alle vereiste documenten geüpload naar het ‘Interveste Documenten Upload Systeem’, de nieuwste manier om alle documenten aan te leveren bij Interveste. Regiobeheerder Maurice gaf aan dat ze direct een voorkeur konden uitspreken over de beschikbare woningen, ofwel: ze mochten letterlijk een woning uitzoeken.

De eerste leegstaande woningen zullen binnenkort dus weer bewoond worden. Ben je ook benieuwd naar de woningen? Hou dan onze website in de gaten want binnenkort houden we weer Open Huis in Dordrecht!

Colijnstraat-Dordrecht-Tijdelijke-huurwoningen-Open-Huis-01 Tijdelijke huurwoning Dordrecht

Facebook antwoorden