Open Huis Roermond

Goed nieuws voor alle woningzoekenden en geïnteresseerden in de regio Roermond. Op woensdag 21 juni ben je van harte welkom tijdens ons Open Huis in Roermond.

Aangezien er nog meer woonruimtes beheerd gaan worden in Roermond door Interveste zijn we op zoek naar meer kandidaten die hier willen wonen. We gaan daarom wederom onze deuren opengooien voor de woningen die er aan komen in deze Limburgse stad. Op deze manier hopen we dat je kennis kunt maken met het begrip tijdelijke huren, Interveste en uiteraard de appartementen die beschikbaar komen.

We kunnen namelijk makkelijk omschrijven dat de appartementen beschikken over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer, maar soms is het net even handiger en leuker om daadwerkelijk te zien. Heb je de juiste gegevens al aangeleverd in je Mijn Interveste account? Dan kan het zelfs zijn dat je direct mag tekenen voor een woning. Whoopwhoop!

Aanmelden

Wil je meer weten? Ben je benieuwd? Heb je vragen? Dan ben je van harte welkom tijdens het Open Huis. Meld je wel even aan zodat we weten wie je bent en zodat jij weet waar en hoe laat je welkom bent.

Open huis heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden niet meer mogelijk.

Tijdelijke huurwoning Roermond

[hernieuwd van 22 december 2022: vws 201]