Open Huis Someren!

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

Woensdag 16 februari houdt Interveste een Open Huis in Someren op een bijzondere locatie. We openen dan de deuren van voormalig verzorgingshuis Witven. Onze regiobeheerder Rob zal op die dag al je vragen beantwoorden over het wonen voor Interveste.

Wonen in een verzamelpand

Woonruimtes zoals dit verzorgingshuis in Someren noemen wij ook wel een verzamelpand en dat is over het algemeen een wat groter pand waar meerdere bewoners wonen. Meestal gaat het om scholen, gemeentehuizen. Of zoals in dit geval: een voormalige zorginstelling. De bewoners delen hier gezamenlijke ruimtes zoals badkamers of toiletten en keukens, maar zijn uiteraard ook voorzien van een eigen woonruimte. In Someren gaat het om studio’s.

Dit Open Huis heeft al plaatsgevonden. LET OP: Je kunt je niet langer inschrijven voor deze datum.

Welkom tijdens het Open Huis

Nu kunnen we vanaf de website altijd wel roepen hoe mooi het is in de omgeving, of hoe prettig het wonen is (en hoe betaalbaar), maar soms werkt het net even beter als je dit met eigen ogen kunt aanschouwen. En die kans krijg je nu! Ben je benieuwd hoe het is om hier te wonen? Of ben je in het algemeen benieuwd hoe het is om antikraak te wonen of om tijdelijk een ruimte te huren van Interveste? Dan ben je van harte welkom. We vragen enkel of je hiervoor wilt aanmelden zodat we rekening kunnen houden met de drukte. Na aanmelding ontvang je een mailtje van ons waarin we vragen je aanmelding te bevestigen. Zorg er voor dat je deze dus ook daadwerkelijk bevestigd. Dan zien we je woensdag 16 februari in Someren!