Pierce Brosnan’s James Bond huis te koop

Wil je tijdens de burendag mensen als Cher, Lady Gaga, Mel Gibson, Steven Spielberg of Goldie Hawn kunnen uitnodigen? Dan moet je echt even naar dit huis kijken. Het staat momenteel te koop en is gelegen aan Malibu’s Broad Beach te vinden ten westen van Los Angeles.

Het huis is van niemand minder dan Pierce Brosnan, de acteur die vier keer spion 007 speelde in de James Bond films tussen 1995 to 2002: ‘GoldenEye,’ ‘Tomorrow Never Dies,’ ‘The World Is Not Enough’ en ‘Die Another Day.’ 

Zo kom je de Coronatijd wel door ‘s avonds

Het wordt een eco-mansion genoemd omdat het huis behoorlijk eco-vriendelijk is. Brosnan en zijn vrouw Shaye Smith vonden zelf dat dat een belangrijk aspect moest zijn van de woning. Ze wilden een nieuwe standaard qua eco-wonen neerzetten. Met negen slaapkamers 14 badkamers lijkt dat wat tegenstrijdig natuurlijk. Maar het zwembad buiten wordt verwarmd door zonnepanelen en water wordt gerecycled en een systeem om vuilnis te vernietigen. Het hout in de woning is allemaal gerecycled.

Het hout in de woonruimtes is allemaal gerecycled
Lounge je even mee, met uitzicht op de z… oceaan

Het oogt allemaal in elk geval erg zen en relaxt met loungebanken, yogaruimtes en een eigen spa. Maar als je weer feestjes mag vieren kan dat hier ook prima. Een filmkamer voor 20 man, twee barretjes en een eigen wijnkelder, een muziekruimte, een fitnessruimte…moeten we nog even doorgaan?

De verkopende partij noemt het een “once-in-a-lifetime opportunity”. Het is te koop voor een bedrag van 100 miljoen dollar. Dat is een hoop geld…maar dat uitzicht maakt het verlies meer dan goed!

Huis met privéstrand in Malibu

Heb je interesse? Neem dan contact op via de website van Chris Cortazzo.

Facebook antwoorden