Plaats gratis Zoekertje

WOW! We kunnen niet anders zeggen dat we niet hadden verwacht dat er zoveel inschrijvingen zouden komen voor winkelruimtes toen we onlangs startten met ons concept “De Bruikleenwinkel”. We bieden daarom nu een extra gratis optie aan: Plaats je Zoekertje.

Winkelruimte GeleenDe Bruikleenwinkel is een Interveste concept waarbij we winkelleegstand willen tegen gaan door een pand als antikraakwinkel aan te bieden. Een ondernemer krijgt zo de kans te starten met zijn winkel, waarbij wij natuurlijk hopen dat de winkelformule zo’n succes wordt dat er naar reguliere huur kan worden overgegaan. En hier zijn blijkbaar héél veel mensen op zoek.

Zelf een stukje plaatsen

We moeten eerlijk zijn dat we niet verwacht hadden dat het zó hard zou gaan lopen. Omdat we de enorme hoeveelheid inschrijvers niet allen kunnen voorzien van winkelruimtes, hebben we een service gestart waarbij mensen die winkelruimtes zoeken zelf een stukje mogen plaatsen op onze website. Al deze Zoekertjes worden nu getoond op onze overzichtspagina van Zoekertjes. Zo kunnen eventuele winkel- of pandeigenaren ook zelf reageren op de Zoekertjes en komen beide partijen nog eerder tot elkaar.

Wil jij je winkelformule ook in zo’n Bruikleenwinkel starten? Schrijf je dan in en voeg er een passend tekst voor je Zoekertje aan toe. Ook jouw Zoekertje zal worden getoond op onze overzichtspagina: Winkelruimte gezocht.

LET OP: Deze actie is verlopen. Het plaatsen van gratis berichten is niet langer mogelijk

Zoekertjes Winkelruimtes

Facebook antwoorden