RaamPlan – De slimme oplossing voor lege (winkel)ramen

Voor eigenaren van leegstaande (winkel)panden heeft Interveste, specialist in leegstandbeheer, een nieuw product ontwikkeld: “RaamPlan©”. Een even slimme als simpele vorm van leegstandbeheer. Met RaamPlan worden in korte tijd ramen van leegstaande panden, zoals winkels, voorzien van leegstandreclame. Met gebruik van een speciale en lichtechte  folie wordt professionele reclame op de ramen aangebracht.

Deze vorm van window advertising kan voor korte of langere termijn worden gerealiseerd. Er wordt door Interveste alleen gewerkt met professionele reclame-uitingen van gerenommeerde bedrijven en instellingen, al dan niet vervaardigd in eigen grafische studio. De speciale folie laat geen sporen achter als deze weer verwijderd wordt.

De voordelen van RaamPlan zijn duidelijk. Het pand krijgt extra aandacht voor bijvoorbeeld verhuur of verkoop. Daarnaast blijft het pand representatief en heeft geen inkijk meer. Ook is het pand in gebruik en daarmee beter gevrijwaard tegen onrechtmatige ingebruikneming (kraken). De eigenaar kan ondertussen over het object blijven beschikken voor andere doeleinden, zoals opslag. Er hoeven geen extra voorzieningen te worden getroffen voor het gebruik en binnen 5 werkdagen kan de eigenaar weer volledig over het pand beschikken.

RaamPlan leent zich dus ook uitstekend voor panden die te huur of te koop staan. Als de juiste huurder of koper is gevonden is het pand snel weer beschikbaar. Met name objecten in winkelstraten of langs doorgaande wegen of snelwegen zijn zeer geschikt om ingezet te worden voor deze tijdelijke vorm van raamreclame.

Heeft u belangstelling voor RaamPlan, bel dan met Interveste Zakelijk op 088-1188000.