Rutger bracht de nacht door in een glazen box


box-and-breakfast in Boxtel

Een unieke ervaring. Zo mogen we het wel noemen. Rondom de gemeente Boxtel staan momenteel vijf glazen kubussen waarin je kunt overnachten. Je slaapt dus letterlijk in de natuur met als enige afscheiding een glazen wand. Koken of douchen doe je…nou niet. Want de box is echt enkel bedoeld om in te slapen.

Er is een klein toiletje aanwezig, maar aangezien er glazen wanden rondom zijn, kunnen we ons voorstellen dat daar minder vaak gebruik van gemaakt wordt. Maar eigenlijk zijn je enige buren, alle ‘wilde’ dieren van het Groene Woud. Dus wat heb je te vrezen? In de glazen cabine is voornamelijk ruimte gemaakt voor het bed, hoe kan het ook anders: een BOXspring. En bij aankomst vind je op het bed een welkomstBOX. Grappige woordspelingen: je kunt er niet omheen dat het over Boxtel gaat.

Lovende reacties

De reacties van mensen die er gelogeerd hebben zijn lovend. Een van de mensen die er gebruik van maakten is Rutger. Hij woonde ooit in Boxtel maar is inmiddels verhuisd naar Amsterdam. Samen met zijn vriendin verbleef hij een nacht in de speciale box. “De sleutel haalden we op in Liempde, een dorpje naast Boxtel. Ook het ontbijt met lokale producten is bij de prijs inbegrepen. Het was echt de moeite waard: heel knus en een bijzondere ervaring. Maar we hebben de grote boodschap toch maar de dag erna in op een toilet in een café gedaan in Boxtel.” 

Voor meer informatie kun je de website van Box en Breakfast bezoeken. Je kunt daar ook direct kijken of de Box van je keuze nog beschikbaar is. De prijs is €87,- per overnachting inclusief ontbijt, exclusief €25,- bijdrage aan natuurbeheer in Boxtel en toeristenbelasting van €0,93 pp/pn.

Mocht je liever toch langer in Boxtel wonen dan kun je voor minder dan € 270 ook nog steeds een grote kamer huren in Boxtel. Bekijk de ruimte op onze aanbodpagina’s.

Facebook antwoorden