Seniorenflat vreest concerten Snollebollekes

Afgelopen jaar kreeg hij het stadion in Arnhem twee maal vol. Dit jaar staan er zelfs drie concerten van Snollebollekes gepland in het Gelredome. Drie dagen lang feest dus. Maar daar denken de bewoners van de tegenover gelegen seniorenflat toch anders over.

Vooral tijdens ‘Links Rechts’ gaat het los. “Het water klotste in de glazen, zo hard bewoog de flat heen en weer”, vertelt een bewoonster tegen de Gelderlander. De spullen op tafel waren mee aan het dansen.

Ook bewoners van andere gebouwen rondom het Gelredome zullen misschien  vaker gaan klagen. Maar het kan nooit erger zijn dan bij ‘De Zilveren Kroon’. Vooral op de derde verdieping van deze seniorenflat trilt het bij elk evenement enorm.

Het lijkt op een horrorhuis

Over het algemeen zijn de bewoners van het seniorencomplex geen klagers. Ze vinden het prachtig als er evenementen zijn en balen zelfs dat Borsato nooit meer komt. Maar als Rob Kemps komt, dan is het toch echt een ander verhaal. “Het lijkt dan op een horrorhuis. De eerste keer is zelfs een vrouw het balkon op gevlucht”.

Geen reden tot paniek

Volgens de verhuurder van de flat is er geen reden tot paniek. Een ingenieursbureau heeft zelfs alles opgemeten en berekend dat er geen gevaar is op instorting.

Maar het GelreDome heeft na het eerste concert het volume van ‘Links Rechts’ wel iets omlaag geschroefd, want ook zij vonden het best pittig! Aankomend jaar zullen we het gaan meemaken als Arnhem drie dagen lang van links naar rechts zal gaan.

Interveste  Snollebollekes in Gelredome

 

Facebook antwoorden