Snelle en secure aanpak geeft blije huurders

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.

VALKENSWAARD – Stichting Woningbelang heeft in samenwerking met Interveste woningen beschikbaar gesteld in Valkenswaard. Door de lange samenwerking en goede communicatie is dit vlot verlopen. De vraag naar deze woonruimtes was gelijk groot want er kwamen veel aanmeldingen binnen via de website van Interveste. Wegens die grote belangstelling hebben we veel nieuwe huurders snel blij kunnen maken. Twee van deze huurders spraken wij.

Zo gepiept

Huurder: Eric Rombouts, blij met zijn aanwinst!

Erik Rombouts en Saskia Ottenhof zijn erg blij met hun nieuwe woning in Valkenswaard. We spreken de huurders persoonlijk. “Ik zocht op huurwoningen in Valkenswaard, ik had snel een woning nodig. Ik was meteen verkocht, ook al sta ik nog ingeschreven bij een andere wooncorporatie. Maar helaas ben ik nog te kort ingeschreven om daar in aanmerking te komen voor een woonruimte. Dankzij Interveste hoefde ik niet lang te wachten voordat ik een woning toegewezen kreeg.”

Garantsteller voor het huren

Huurders Erik en Saskia zijn pas verhuisd en nog druk met bezig klussen om alles in te richten naar eigen wens. “Ik heb binnen een dag de sleutel ontvangen”, zegt Saskia met een vrolijk gezicht. “Alles werd snel en secuur geregeld. Ik bedacht me wel dat het lastig kan zijn voor sommige mensen om een garantsteller te vinden”. Interveste maakt gebruik van een garantsteller om nalatigheid te voorkomen, dit zorgt voor een goede samenwerking en werkt bij onze huurders en bruikleners.

Bezichtigingen

Erik was vooral blij dat hij niet hoefde te wachten. Bij een andere woningcorporatie stond hij dus al een tijd ingeschreven. “Ik heb mezelf ingeschreven bij Interveste. Helaas waren de woningen bezet, daar was ik ook over ingelicht. Een paar dagen later kwamen er weer nieuwe woningen beschikbaar. Daar heb ik meteen op gereageerd. Er kwam vrij snel reactie daarop. Toen ben ik meteen uitgenodigd om een bezichtiging bij te wonen en heb ik vrij snel daarna de sleutel gekregen.

Interveste kijkt er naar uit om verder samen te werken met Stichting Woningbelang. Mensen een thuis bieden is toch het mooiste wat er is, en zeker als het snel en goed wordt geregeld. Wij blijven daar onze best voor doen!