Spokerig Helmond tijdens Halloween

Let op: Interveste is overgenomen door Gapph. Verwijzingen naar diensten en activiteiten van Interveste kunnen inmiddels zijn vervallen.
Nog twee maanden en dan is het weer Halloween. In veel steden van Nederland worden er op 31 oktober een hoop spokerige activiteiten in het leven geroepen. Van ‘Trick or Treat’ langs de deuren, pompoenen schilderen tot het aantrekken van gekke kostuums. Ook dit jaar kunnen we niet overslaan en daarom heeft het centrum van Helmond iets leuks bedacht.

Halloween in Helmond

Halloween is weer in aantocht en wordt dit jaar op zaterdag 30 oktober gevierd in de binnenstad van Helmond. Op deze spokerige dag vindt er een super leuke Halloweentocht plaats door het centrum. Nu is aan jou de vraag of jij zin én tijd hebt om op 30 oktober te helpen tijdens deze spokerige nacht.

Wat zoeken we?

Om de Halloweentocht tot een succes te maken, zoeken wij verschillende toezichthouders, vrijwilligers die willen helpen met schminken of vrijwilligers die figurant willen zijn.

Doe jij mee?

Heb jij zin en tijd om op 30 oktober Helmond om te toveren tot de griezeligste spookstad van Nederland? Reageer dan snel op de vacature welke is gepubliceerd op Club van Vrijwilligers.
Heb jij nou een ander leuk idee om deze avond onvergetelijk en spokerig te maken? Ook jouw ideeën zijn welkom! Mail ze naar halloweenbinnenstadhelmond@hotmail.com
en de vrijwilligerscoördinatoren nemen zo snel mogelijk contact met je op.
vader en dochter schilderen pompoen