Stageplaatsen bij Interveste

Interveste zoekt leuke vlotte stagiaires. Dat doen we eigenlijk continu, maar we weten dat er altijd plekken op het laatste moment nodig zijn. Vandaar dat we het nog even onder jullie aandacht brengen.

STAGE: Creatieve multimedia

Zo zijn de marketing en communicatie afdelingen op zoek naar creatieve jonge mensen die het aandurven anders te doen. We leren je hoe wij omgaan in de drukke woningmarkt op zowel zakelijk als particulier gebied en je zult dus merken dat er twee zeer verschillende doelgroepen bereikt moeten worden. Wij zijn uiteraard benieuwd naar jouw creatieve ideeën. Maak jij mooie dronefilmpjes of animaties? Of ben je gewoon een zeer creatieve fotograaf en weet je de foto’s net even anders te maken. Stuur ons dan jouw motivatie, het liefst op een creatieve manier. Dat mag op allerlei manier. We zien het graag verschijnen.

Overzicht vacatures Interveste

STAGE: Communicatie/blogging/schrijven voor web

Ook zoeken we stagiaires die goed kunnen schrijven of bloggen. Ben jij creatief met de pen en weet je hoe je goed kunt schrijven om de juiste doelgroep aan te spreken? Stuur ons dan je C.V. en motivatie. Wij leren je hoe je (nog beter) kunt schrijven voor het internet en misschien kun jij ons helpen te bekijken hoe we nog meer mensen kunnen bereiken met onze teksten.