Startup Café: Dionne van den Bijgaart

Dionne van den BijgaardInterveste beheert door heel Nederland naast woonruimtes ook winkel- en werkruimtes. De tijdelijke ondernemers die gebruik maken van deze ruimtes geven we graag een extra platform om hun werkzaamheden onder de aandacht te brengen. Lees hier het verhaal van:

Dionne van de Bijgaart

Kunstenares in Vught

Interveste - Dionne van den Bijgaart

Graag stel ik me even voor.
Ik ben Dionne van den Bijgaart en heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Creëren en dan met name schilderen.

Sinds kort huur ik een atelierruimte via Interveste, aan de Lidwinastraat in Vught in een voormalige school. Op deze locatie geef ik schilderlessen en workshops. Het is fijn om naast mijn atelier aan huis ook elders een ruimte te hebben waar ik cursisten kan ontvangen.

Plezier en ontspanning

Het maakt niet uit of mensen wel of geen ervaring hebben met schilderen, door het plezier en de ontspanning die het brengt komt er altijd wel een mooi resultaat. Mijn lessen zijn niet “schools” ieder komt met zijn eigen idee en ik ondersteun. Er wordt gewerkt met acrylverf.

Of mensen ervaring hebben met schilderen of niet, maakt niets uit. Door het plezier en de ontspanning die het geeft ontstaat er altijd wel een mooi resultaat.

Ook familie-uitjes

Er is veel mogelijk, men kan deelnemen aan de vaste schilderlessen, aan geplande workshops of een workshop bij mij boeken voor bijvoorbeeld een familie-uitje, vriendinnendagje etc. Soms wil iemand eenmalig een kunstwerk maken, waarvoor bijvoorbeeld vijf lessen nodig zijn. Prima.

Interveste - Dionne van den Bijgaart

Via een kennis ben ik bij Interveste terecht gekomen nadat ik op zoek moest voor een nieuwe ruimte omdat mijn vorige atelierruimte gesloten werd. Mijn ervaring met Interveste is erg goed, aardige mensen en de zaken lekker snel geregeld. Top! Hoop hier heel wat jaren te kunnen blijven zitten.

En wie weet zie ik jou in mijn atelier.

Groet Dionne

Interveste - Dionne van den Bijgaart

Dionne van den Bijgaart

Dionne van de Bijgaart

https://www.dionnevandenbijgaart.com

Facebook antwoorden