Startup Café: Creamunera

Interveste beheert door heel Nederland naast woonruimtes winkel- en werkruimtes. De tijdelijke ondernemers die gebruik maken van deze ruimtes geven we graag een extra platform om hun werkzaamheden onder de aandacht te brengen. Lees hier het verhaal van:

Creamunera

Creatieve cadeau’s en workshops

“Creamunera staat voor creatief en cadeau’s. Ik zocht naar een combinatie met dat woord, maar alles wat in mij opkwam was al bezet. Ik heb toen gaan kijken bij vertalingen in Spaans en Latijn op het woord workshop of cadeaus. Het Latijnse woord voor cadeau’s is munera. Creamunera was een feit.”

 

Stimuleren zijn/haar creativiteit te ontwikkelen

De bedrijfsopzet was in 1e instantie gericht op het geven van workshops en het creëren van zelfgemaakte cadeaus voor klanten met als doel zoveel mogelijk mensen, jong en oud, te stimuleren zijn/haar creativiteit te ontwikkelen.
Wanneer je iemand de vraag stelt of hij of zij creatief is, krijg ik regelmatig het antwoord: “nee, helemaal niet”. Maar is dit wel zo? Creatief wordt vaak gezien als het goed kunnen schilderen of tekenen, maar dat is slechts een heel klein deel van creatief bezig zijn. Zo zijn er meerdere vormen van creativiteit zoals dansen, toneelspelen, sporten, kleiding etc.
Vanaf januari 2020 ga ik samenwerken met een vriendin en gaan we workshops geven en creagroepen opzetten.

Voor jong en oud, man en vrouw.

Jong en oud, man en vrouw. In principe kan iedereen boven de 10 jaar deelnemen in een groep of kan een workshop volgen. Wat hebben wij je te bieden? Vooral gezelligheid, samen met mede (niet)creatievelingen een unieke eigentijdse decoratie maken waar je trots op kunt zijn. Wij zijn laagdrempelig en gaan voor absolute tevredenheid. Wij werken onder de naam Creamunera voor de workshops. Voor onze creagroepen de toepasselijke naam Creafriends. Onze workshops zijn niet ingewikkeld. Ze zijn zo opgesteld dat iedereen mee kan doen. Wij werken met verschillende materialen en technieken. Heerlijk bezig te zijn met je handen en je eigen fantasie. Even helemaal weg van alle stress en spanning uit het dagelijkse leven. Mocht je twijfelen aan je eigen creativiteit dan zal je versteld staan van het eindresultaat.
Uiteindelijk hoop ik dat al mijn klanten tevreden zijn mede door de gezelligheid die we bieden. Een uniek product.

Over 5 jaar

Over 5 jaar hoop ik een mooi atelier te hebben in een rustgevende omgeving en nog steeds tevreden klanten te hebben. Ik hoop binnen de 5 jaar ook als zelfstandig creatief therapeut aan het werk te zijn en mensen te helpen die kampen met psychische problemen.

Interveste: klantvriendelijk en ruim meedenkend

Ik ben bij Interveste terecht gekomen via Google. Omdat ik geen betaalbare bedrijfsruimte kon vinden ben ik gaan googelen op Ad Hoc ruimten en kwam bij Interveste.
Ik heb de organisatie leren kennen als zeer klantvriendelijk en ruim meedenkend met de klant.