Stek brengt tijdelijke verhuur onder bij Interveste

 

Stek-Woningcorporatie-Lisse-Antikraak-IntervesteVanaf begin april brengt woningcorporatie Stek de tijdelijke verhuur van sloopwoningen onder bij Interveste. Deze landelijk opererende specialist neemt het beheer en de verhuurtaken van de te slopen woningen van Stek over.

Dit betekent dat woningzoekenden zich tot Interveste moeten richten als zij in aanmerking willen komen voor een tijdelijke huurwoning van Stek. De te slopen woningen van het voormalige Warmunda worden al sinds jaren verhuurd door Interveste, dit beleid wordt nu door Stek overgenomen.

Stek verhuurt soms woningen tijdelijk als zij op de nominatie staan om gesloopt te worden. Op dit moment zijn dat in Lisse de Van Speykstraat en in Hillegom de Michiel de Ruyterstraat. In Warmond betreft het nu nog de woningen aan de Herenweg en omstreken.

Interveste regelt alles rondom de tijdelijke verhuur en anti-kraak. Tijdelijke huurders met reparatieverzoeken, overlastklachten en bijvoorbeeld vragen over het betalen van de huur moeten zich wenden tot Interveste. Zij handelen dit soort vragen af.

Alle tijdelijke huurders die nu nog bij Stek huren, zijn op de hoogte gebracht.

bron: Woningcorporatie Stek

Facebook antwoorden