Streamer koopt villa van 4 miljoen

Wie denkt dat gamen slechts een verspilling van tijd en geld is heeft het mis. De 23 jarige Amerikaan Jordan Maron heeft een villa in Hollywood gekocht voor circa 4 miljoen euro met geld wat hij verdient met…  streamen.

‘Streamen’ is het live uitzenden van bijvoorbeeld het spelen van computerspellen of sport op het internet. je kunt hier gratis meekijken, maar er wordt veelal gevraagd om vrijwillige donaties. Het bijzondere hiervan is dat er massaal wordt gedoneerd.

Jordan Maron streamt het spel Minecraft waarbij spelers door middel van blokken hun eigen wereld kunnen bouwen. Maron’s Youtube kanaal heeft maar liefst 8,8 miljoen subscribers. Zijn video’s hebben in totaal meer dan 1,9 miljard views! Op de site waar hij het spel streamt heeft hij meer dan 1,2 miljoen geabonneerden. Deze grote aantallen fans verklaren waar Jordan het geld vandaan heeft om zijn nieuwe huis in de Hollywood Hills in Los Angeles County, Californië van te betalen.

WEB-DJI00020
Bron: Nicholas Property Group

De villa beschikt over drie slaapkamers, vier badkamers en een garage aanwezig om 3 auto’s in te plaatsen. Verder is er een oppervlakte van 1250 vierkante meter met de luxueuze toevoegingen zoals een ‘party-sized’ spa en een ‘infinity’ zwembad. Alle andere snufjes en artikelen zijn op de foto’s te beschouwen.