Tijdelijk beheer aan zee!

Per april 2023 beheert Interveste een mooi project op een wel zeer bijzondere locatie. Namelijk, in Noordwijk. Nagenoeg aan het strand. 

Aan het strand van Noordwijk

Het gaat om een voormalig bedrijfspand van Woningstichting Stek. Het voormalige bedrijfspand ligt op een steenworp van het prachtige strand van Noordwijk. Interveste zal voor nog onbepaalde tijd, tijdelijke bewoners huisvesten op basis van antikraak. De tijdelijke bewoners krijgen ieder de beschikking over een eigen kamer in het pand. Voorzieningen zoals keuken en badkamers delen de bewoners onderling met elkaar.

On Hold

Na een turbulente start was het even onzeker of het beheer op deze prachtige locatie door kon gaan, wegens de hoogte van de energiekosten. Hierdoor schoven de bezichtigingen een poosje op. Uiteindelijk zijn Interveste en de opdrachtgever erin geslaagd om 11 woningzoekenden blij te maken met hun tijdelijke woonruimte. Aan zee!

Kostenplaatje

Bewoners betalen bij Interveste een standaard prijs van € 295,- voor een bruikleenkamer. In dit bedrag zijn de energiekosten en water reeds inbegrepen. De verwachte energiekosten vielen uiteindelijk mee en hebben geen wijzigingen aan de prijs voorgedaan. Wel zo fijn.

Samenwerking Stek en Interveste

De samenwerking tussen Stek en Interveste bestaat al flink wat jaren. Woningstichting Stek heeft al meerdere grote projecten uitbesteed aan Interveste, waaronder verschillende projecten in Hillegom, Lisse, Warmond en Sassenheim.

Geïnteresseerden

Er zijn op het moment van schrijven van dit artikel nog enkele ruimtes beschikbaar. Geïnteresseerden en woningzoekenden kunnen zich aanmelden voor het project in Noordwijk via de website.

 

Antikraak Noordwijk
Locatie Noordwijk, in beheer van Interveste.