Tijdelijke inboedel van LEGO?

Tijdelijk een woning huren betekent dat je voor een bepaalde periode ergens kunt wonen. Feit is dat deze woonvorm net zoals antikraak wonen altijd tijdelijk van aard is. Je zult hier dus op berekend moeten zijn. Daarom is het handig als je inboedel makkelijk te verplaatsen is. Of je bouwt het gewoon opnieuw als een bouwpakket, bijvoorbeeld met… LEGO.

Zo zijn er op het Internet en via Pinterest allerlei LEGO constructies te vinden. We hebben wat ideetjes bij elkaar gezocht voor je.
Wat te denken van een fleurige bijzettafel of computerdesk.

LEGO computerdesk
LEGO computerdesk
LEGO Bijzettafel - Interieur tips Interveste
LEGO Bijzettafel

Voor muzikanten en andere liefhebbers van muziekinstrumenten is een piano vaak een prachtig instrument om in de huiskamer te plaatsen. Het verhuizen van zo’n ding is echter een hels karwei. De oplossing: bouw je eigen piano (of klavecimbel ) van LEGO. En ja…. je schijnt er echt op te kunnen spelen.

LEGO klavecimbel
LEGO klavecimbel
LEGO muur
LEGO muur

LEGO muurtjes

Heb je een (te) grote ruimte dan kan LEGO ook de uitkomst bieden om de ruimte te verdelen. Je kunt een grote kamer verdelen door volledig nieuwe muur te plaatsen, wel van LEGO natuurlijk. Het kost een steentje of 50.000, maar een aannemer inhuren is niet nodig en bij oplevering is de woning snel weer in oorspronkelijke staat terug te brengen.

LEGO huis

Is het nog niet groots genoeg en heb je budget voor wat meer LEGO steentjes, ga dan voor de grap de volgende uitdaging aan en bouw je gehele woning van LEGO. James May (bekend van het autoprogramma Top Gear) ging je voor. Alleen had hij slechte ervaringen met de isolatie en ontstonden er lekkages. Het feit dat de douche en het toilet ook van LEGO waren gemaakt, droeg daar zeker een steentje aan bij. Het is misschien toch iets makkelijker om op ons aanbod te bekijken voor een tijdelijke huurwoning.

LEGO house
LEGO house

We moeten er wel even een kleine kanttekening bij maken, want het afbreken van deze tijdelijke interieuroplossingen gaat inderdaad snel, maar het in elkaar zetten ervan…dat kan even duren.

Ach, je kunt natuurlijk ook gewoon bij de kringloopwinkel aan kant en klare oplossingen komen. Misschien iets minder fleurig van kleur, maar het gaat waarschijnlijk toch iets sneller. Mocht je toch nog meer inspiratie zoeken, bezoek dan onze Pinterest pagina. We verzamelden enkele knappe constructies voor je.