Tijdelijke werkruimtes via Interveste

Het is inmiddels bekend dat we door heel Nederland woningen beheren. Letterlijk van Sittard tot Groningen zijn er woningen, appartementen en kamers die we als antikraakruimte of als tijdelijke huur aanbieden. Er komen ook steeds meer Bruikleenwinkels – winkels die in bruikleen worden aangeboden – in ons beheer. Maar wist je dat je voor tijdelijke werkruimtes of ateliers ook bij ons aan het juiste adres bent? Tijd om de schijnwerpers daar eens op te laten schijnen!

Al tijden beheren we werkruimtes in Rotterdam, Rosmalen, Hilvarenbeek en…nou ja…op veel meer locaties. Daar kunnen we nu weer een paar juweeltjes aan toevoegen.

Gratis inschrijven werkruimte

Laten we beginnen met het feit dat je je voor deze werkruimtes momenteel GRATIS kunt INSCHRIJVEN, net zoals voor winkelruimtes. Zorg er wel voor dat je ingevulde profiel zo compleet mogelijk is, des te meer kans heb je op een ruimte.

Goedkope werkruimtes Almere

Tijdelijke werkrtuimte AlmereWat te denken van een antikraak ruimte in Almere, of beter gezegd: twee ruimtes. De grote garage biedt ruimte aan een tweetal ondernemers. Ruimte nummer 1 is 200m2 groot en ruimte nummer 2 heeft maar liefst 500 vierkante meter werkruimte.

Winkelcentrum Etten-Leur

Ook in Etten-Leur is een ruimte beschikbaar midden in een winkelcentrum. Horecagelegenheden, supermarkt, een parkeergarage en vele andere winkels liggen op loopafstand. Bekijk de locatie op onze overzichtspagina van tijdelijke werkruimtes.

Grote ruimte nabij Deventer

Colmschate Tijdelijke werkruimte Deventer IntervesteHelemaal nieuw is de locatie in Colmschate, een dorpje naast Deventer. Maar liefst 1000 m2 voor maar 235 euro per maand! Je kunt je eigen fitnessruimte beginnen of fotostudio. Is de ruimte te groot? Dan kun je het verdelen in meerdere units. Nou ja… misschien heb jij wel veel betere plannen dan wij nu.

Er zijn in totaal zo’n 40 andere winkels in het centrum van Colmschate aanwezig en het openbaar vervoer is zeer goed geregeld aangezien Colmschate een eigen treinstation heeft.

Kun jij deze grote ruimte gebruiken? laat het ons dan weten.

Uitwaaien aan het strand

Katwijk Werkruimte Visserijschool IntervesteOok is er ruimte in Katwijk aan Zee. In de oude visserijschool wonen al meerdere bewoners via Interveste in antikraakkamers. Nu is er dus ook een werkruimte beschikbaar. Voor de ondernemer die in zijn pauze even uit wil waaien aan zee, of gewoon voor de ondernemer die niet teveel wil betalen voor zijn werkruime. Ook is de ruimte perfect als opslagruimte of atelier te gebruiken.

Kortom, er is weer keuze op veel plaatsen. Dus schrijf je NU GRATIS in en ontvang onze nieuwsbrieven over deze werkruimtes.