Top 3 gekke huizen

Op zoek naar een leuk huisje? Ben je wel in voor een aparte woning? Het is de vraag of deze woningen ook jouw smaak zijn, maar onderstaande woningen zijn ieder unieke stulpjes, gemaakt door een creatieve ontwikkelaar. Al nieuwsgierig geworden? Kijk gauw verder!
upside down goed

Upside Down
We zullen meteen met de deur in huis vallen. Althans, voor zover dat mogelijk is. Dit huis staat namelijk op z’n dak en is te bereiken via een deur die daar in gemaakt is. Je loopt over de plafonds door het huis. Het huis heeft een prima grootte, al is dit huis een tikkeltje duurder dan een ‘normale’ variant. Alleen de fundering van het huis vereiste namelijk al 200 m3 beton. Echt wonen in dit pand kan echter niet, maar bezoeken is geen probleem. Het is namelijk een Poolse attractie geworden! Dit aparte pand kun je vinden in Szymbark, Polen.

Twinkletoes
Altijd al eens willen weten hoe het is om in een televisieserie te spelen? Dit is misschien niet echt een ‘normaal’ huis, maar leuk is ‘ie zeker weten! Dit huis is een exacte kopie van The Flintstones, waardoor je je in het leven van Fred en Wilma begeeft. De ontwerper van dit huis zal ongetwijfeld een grote fan zijn geweest. Zou jij je nachtrust hier kunnen vinden?

schelp1

Zeeschelp
Bij het zien van dit huis worden we hartstikke vrolijk: in Mexico City staat een huis geïnspireerd door zeeschelpen. Je leeft dus in feite in een grote schelp. Deze is wél versierd met prachtige gekleurde ramen die mooi licht uitgeven. Zie je ook het leuke binnenplaatsje? Wat je waarschijnlijk niet verwacht, is dat dit huis daadwerkelijk voor een gezin is ontworpen. De architect, Javier Senosiain, heeft dit namelijk ontworpen voor een gezin met twee kinderen, die het zat waren om in traditionele huizen te wonen. Eén ding is in ieder geval zeker: dit is geen traditionele woning!

Ook op zoek naar een aparte woning? Houd ons actuele aanbod in de gaten, wij hebben geregeld leuke locaties beschikbaar!